Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Бодибилдър рискува живота си, като си инжектира масло и алкохол в бицепсите

Бодибилдър рискува живота си, като си инжектира масло и алкохол в бицепсите

25-годишният Ромарио Дос Сантос Алвес призова хората да не рискуват живота, подлагайки се на различни безумни методи, за да направят тялото си по-мускулесто.

Бившият бодигард бил обсебен на тема тяло и в продължение на две години си инжектирал смъртоносен коктейл, с който да се превърне в комиксовия герой Невероятният Хълк.

Притеснителното е, че са минали месеци, в които мъжът се „блъскал“ с отвара от „алкохол, масло и болкоуспокояващи“, за да стимулира изграждането на ръцете си. В момента бразилецът може да се похвали с 64 см бицепси, но за съжаление това не му носи удовлетворение, а изключително много тревоги.

1

Резултатът от всички тези инжекции са, че Ромарио прилича на страшилище и дори собствените му деца се плашат от него.

Мъжът вече страда от куп заболявания и лекарите дори са го предупредили, че може да се наложи да ампутират ръцете му.

Алвес издаде, че бил толкова обсебен да се сдобие с огромни мускули, че дори карал съпругата си Марисанджела да му слага инжекции на места, които той сам не можел да достигне.

Загубих контрол и бях на косъм от смъртта заради желанието си да имам по-големи мускули. Не си заслужава!“, призна сега Алвес, който за малко да загуби разсъдъка си, вследствие на нездравословната си мания.

Стигало се е дотам, че вследствие на веществата, които вкарва в себе си  той се е опитал да се самоубие и да убие жена си, когато тя е била бременна…

В родния му град Калдас Новас в Бразилия го наричат „чудовището“. „Ако веднъж вземеш препарат, ще продължиш и втори, и трети път,“ казва той. „После губиш контрол.“

Въпреки че осъзнава в какво положение е, засега Алвес не е могъл да спре. Понякога дори инжектира парафин в себе си.

Ето до какво водят обсесиите…

1

 

От категорията