Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КОЛИ » Mercedes вади конкуренти на Audi Allroad

Mercedes вади конкуренти на Audi Allroad

Mercedes-Benz възнамерява да се настани в сегмента на всъдеходните комбита, съобщава Automedia.bg

Към момента не е ясно кои модели ще получат такива версии, но един от мениджърите на Mercedes споделя пред изданието, че компанията се насочва към нови пазарни ниши, включително тази на комбитата с повишена проходимост.

Най-вероятно такива модификации ще получат комбитата C- и E-Class, които ще се превърнат в конкуренти съответно на Audi A4 Allroad и A6 Allroad.

И сега моделите на Mercedes предлагат като опция задвижване към четирите колела и въздушно окачване, което влияе на просвета.

При новите модификации обаче ще бъде заложено и на типичните за сегмента предпазни елементи по каросерията.

От информацията става ясно, че към момента в Mercedes проучват на кои пазари ще има най-голям интерес към подобни модели. Със сигурност всъдеходните версии на C- и E-Class няма да се предлагат в САЩ, тъй като на този пазар комби автомобилите не са особено търсени.

Източникът на Motoring споделя също така, че в Mercedes нямат намерение да конкурират новото Volvo S60 Cross Country, тъй като идеята за седан с увеличена проходимост им се струва странна.

От категорията