Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕХНОЛОГИИ » Samsung предлага технология, която ще спаси човешки животи на пътя

Samsung предлага технология, която ще спаси човешки животи на пътя

Полуремаркетата са опасни и стресиращи пречки за водачите на моторни превозни средства, по време на изпреварване. Затова Samsung предлага чудесен начин да направим нещата малко по-лесни за другите шофьори – гигантски телевизори дават възможност на шофьорите да виждат пътя напред, преди да се опитат да преминат.

Прототип на камиона вече е тестван. От Samsung потвърждават, че технологията работи, и че тази идея определено може да спаси живота на много хора.

semi-trailer-display-video-screen-live-feed-safety-truck-samsung-1 semi-trailer-display-video-screen-live-feed-safety-truck-samsung-3 semi-trailer-display-video-screen-live-feed-safety-truck-samsung-4

[embedplusvideo height=”300″ width=”500″ editlink=”http://bit.ly/1Gi9eKD” standard=”http://www.youtube.com/v/6GNGfse9ZK8?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=6GNGfse9ZK8&width=500&height=300&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7605″ /]

 

От категорията