Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » Други публикации » Учен засне човешката душа, когато напуска тялото. Ще бъдете шокирани от това, което е заснето!

Учен засне човешката душа, когато напуска тялото. Ще бъдете шокирани от това, което е заснето!

Вие вероятно сте виждали момента на смъртта, изобразен във филми или по телевизията – духът напуска физическото тяло. Но знаете ли, че този холивудски трик, в действителност, е базиран на научни теории?

Руският учен Константин Коротков твърди, че може да снима момента, в който човешкият дух напуска тялото след смъртта, използвайки уред, наречен биоелектрографска камера. Коротков, който преподава физика в Държавния технически университет в Санкт Петербург, Русия, е известен със своите пионерски изследвания върху полето на човешката енергия.

Във видео, което беше публикувано в YouTube от HumansAreFree.

com, Коротков обяснява как той вярва, че душите на хората никога не оставят на Земята, и могат да се видят във фотографски изображения.

[embedplusvideo height=”300″ width=”500″ editlink=”http://bit.ly/1dLWzaP” standard=”http://www.youtube.com/v/kQ4a_Gu49SA?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=kQ4a_Gu49SA&width=500&height=300&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2728″ /]

Затова следващия път, когато се получи странна “грешка” във вашата снимка, просто не забравяйте, че това може да е дух, дошъл на специално посещение.

Доста откачено, нали ?! Вижте снимката, за която се твърди, че е направена в момент на настъпване на смъртта!

fan

 

От категорията