Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Той иска да и подари…спомени!

Той иска да и подари…спомени!

Децата получават толкова много подаръци в днешно време. Десетки кукли Барби, DVD и видеоигри, всички видове iCrap и други играчки, от които наистина не се нуждаят.

Този баща иска да подари спомени, вместо поредната играчка. За петия рожден ден на дъщеря си, той създава 50-метрова безумно огромна сламка за пиене.

Тя започва от масата им за хранене и слиза чак в градината.
Докато рожденичката сладко спи на градинските възглавници, той започва да действа, за да може да я изненада, когато се събуди. Забавните спомени живеят много по-дълго, отколкото играчките. Не забравяйте това, когато мислите с какво да изненадате децата си.

Dad-builds-crazy-straw-construction-for-daughters-birthday.__880

Dad-builds-crazy-straw-construction-for-daughters-birthday.1__880

Dad-builds-crazy-straw-construction-for-daughters-birthday.2__880 Dad-builds-crazy-straw-construction-for-daughters-birthday.3__880 Dad-builds-longest-crazy-straw-for-daughters-birthday.__880 Dad-builds-longest-crazy-straw-for-daughters-birthday.1__880 Dad-builds-longest-crazy-straw-for-daughters-birthday.3__880

 

От категорията