Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Наркоман спира наркотиците, след като вижда нещо странно в тази снимка …

Наркоман спира наркотиците, след като вижда нещо странно в тази снимка …

Джо Мартинес е наркоман, когато той и съпругата му си правят снимка за 50-ата годишнина от сватбата им. Изглежда нормално нали? Е, изчакайте, докато се вгледате по-отблизо.

a400100000000000-1
Какво е това?
Те разглеждат фотоалбума си и това, което виждат зад гърба на Джо е направо шокиращо. Той и съпругата му вярват, че е демон, олицетворяващ злото в живота му, донесено от наркотиците.

b400100000000000
Експертите по паранормалното
Джо показва снимката на Брайън Бонър от Rocky Mountain Paranormal Research Society, оказва се, че няма обяснение как това куче се е озовало като образ на снимката. Експертът казва, че в 99% от случаите става въпрос за бъг от някакъв вид, но този път той не може да даде научно обяснение.

c400100000000000
Становището на фото експерта
Фото експертът Джон Дейвънпорт не разполага с точно обяснение, но той не вярва, че снимката е подправена по някакъв начин.
В портфейла
Джо носи снимката в портфейла си като напомняне за миналия си живот. Това му помага да спре наркотиците и да остане чист.

 

От категорията