Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Близначки признаха своята хомосексуална връзка

Близначки признаха своята хомосексуална връзка

Небраска –
Еднояйчните близначки Миранда и Джули Едит знаят, че са сексуално привлечени една към друга от най-ранна възраст, но не знаят как да се справят с тези чувства.

“Сестра ми и аз изпитвахме чувства една към друга, още на дванайсет или тринайсет години. Но не можехме да ги изразим устно или по пряк сексуален начин, затова започнахме да правим разни глупави неща, разменяхме си бельото, смучехме пръстите на краката си една на друга или се шляпвахме по задника.” – Разказва Миранда.

gay-sisters-web
Но най-накрая Джули счупва сексуалното напрежение, когато Миранда я пита какво иска за 16-я си рожден ден. Джули отговаря: “Искам теб”. Миранда отговаря: “Аз те желая още повече.”

“Тази нощ слязох от горното легло и се гушнах при Миранда. Отдадохме се на страстта си. Беше невероятно. Но нещата станаха много зле… ”

Баща им влиза, светва лампата и вижда разгорещените си дъщери тийнейджърки. В пристъп на ярост, ги изгонва от къщата.

“Татко беше много ядосан. Тази нощ спахме извън къщата и се прегръщахме, за да се стоплим” – спомня си Миранда.

На следващия ден баща им се успокоява и ги пуска обратно в дома, но ги предупреждава, че никога вече не иска да вижда подобни лесбийски изпълнения. Момичетата решават да сложат край на своята любовна връзка, но не издържат дълго време.

gay-sisters1-web

“Бяхме влюбени една в друга и не можехме да се наситим на чувствата си. Искам да кажа, щом видех гола сестра ми направо откачах от възбуда. Затова ние говорихме с татко и му обяснихме, че нашата любов е истинска и естествена. Той се развика, нарече ни болни мозъци и каза, че ще горим в ада. Но когато започнахме да се възбуждаме пред него, това изглежда не го разстрои. Започнахме да докосваме гърдите и слабините си, но това също не го разстрои. В крайна сметка свалихме бикините си и просто правихме секс пред него” – разказва Джули.

След като гледа, баща им, който се грижи за момичетата като самотен родител (майка им умира по време на раждането), казва, че ги разбира, че явно наистина изпитват любов една към друга и им разрешава да продължат своята сексуална връзка. Обещава да не казва на никого за това.

“Татко каза, че кръвосмешението не е редно, но понеже сме две момичета, не можем да си направим бебе и това не е истинско кръвосмешение. След този ден, започнахме да се целуваме и да го правим пред татко, но той не ни се караше вече. Той ни обича безусловно. ”

Но когато момичетата навършват осемнадесет, те вече не крият тайната си. Намират си работа и се местят в отделен апартамент, където живеят като открита гей двойка.

“На татко не му хареса, че разказахме на всички за нас. Той се страхува, че ченгетата ще ни погнат, но вероятно ще отнесем само глоба. Не мисля, че ченгетата ги е грижа за нас. И татко все още ни обича, така че ние сме щастливи. ”

 

От категорията