Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Поредното “без грим” предизвикателство! Фотограф показа новата натурална красота

Поредното “без грим” предизвикателство! Фотограф показа новата натурална красота

Първичност! Именно към това се стреми 62-годишният фотограф Питър Фрийд, който от 2010 г. насам снима и събира портрети на жени.

Чрез снимките си обаче, той иска да улови “необикновената” дама и да покаже на нежния пол, че жените могат да бъдат достатъчно привлекателни, дори и навършили определени години, и в най-натуралния си вид – без грим, без Photoshop, без каквото и да било друго.

Вече е факт и книгата на Фрийд, който под заглавието “Разцвет на силите” е събрал кадри на известни и не толкова известни жени на различна възраст, опитвайки се да “предефинира разбирането за жените в разцвета на силите им”.

“Искам да противодействам някак си на концепциите за това как една жена, на всяка възраст, трябва да се възприема, да действа и най-важното да се обича”, казва творецът.

За момента организацията на Питър Фрийд е събрала над 42,640 долата, които ще бъдат вложени в различни маркетингови идеи за разпространение на идеята и книгата му.

1 2 3 4 5 6 7

От категорията