Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Как похарчи първата си заплата ?

Как похарчи първата си заплата ?

Честно да си призная дори нямам спомен как съм похарчил своята първа заплата, а ти имаш ли ? Ако си спомняш може да оставиш коментар под статията и ако си заслужава историята много е възможно да станеш звезда в Lifebg.

Знаеш добре, че първите изкарани пари със собствен труд са безценни. Дори сега малко ме хваща срам, че не си спомням какво точно съм направил моите първи пари, но явно съм ги притежавал за твърде кратко време. В най-добрия случай парите изчезват в рамките на 24 часа от вземането им – true story.

Ако все пак ти е станало интересно, за теб сме подготвили една малка подборка на някои от любимите ти известни личности, които разказват как са похарчили първите си пари. Вижте ги и не забравяй да пишеш в коментарите.

 Марк Уолбърг

Американският актьор решава да похарчи първата си заплата за Мерцедес. Макар да няма след това пари да плати застраховка, регистрация или гориво, той решава, че именно за това ще изразходва марите си. Сега Уолбърг със сигурност няма този проблем, след като тази година влезе в класацията на „Форбс“ за най-високо платените актьори в света.

Ариел Уинтър

Актрисата споделя пред списанието People, че цялата ѝ първа заплата отива за обувки. Ариел споделя, че много обича обувките и затова си е купила толкова много. 17-годишната актриса от сериала „Модерно семейство“ печели по 75 000 долара на епизод.

Селена Гомез

Актриса и певицата помага на своето семейство с първата си заработена заплата.  Гомез плаща наема за апартамента в Лос Анджелис след преместването им от Тексас.  През 2011г. актрисата споделя, че голяма част от парите си харчи за обувки, както и за закупуването на своята кола Ford Escape.

Марк Кюбан

Милиардерът и собственик на баскетболния Далас Маверикс  Марк Кюбан започва да печели пари още на 12-годишна възраст.  Тогава той иска да си купи чифт баскетболни обувки, но баща му казва, че сам трябва да си заработи парите. Така Кюбан започва да продава торби за боклук от врата на врата и си купува мечтаните обувки. В момента богатството му се оценява на стойност от 3 млрд. Долара.

Кати Грифин

Червенокосата комедиантка, чието богатство е оценено на 20 млн. долара, харчи първата си заплата за своите родители. Тя споделя, че те винаги са я подкрепяли и са плащали уроците ѝ по актьорско майсторство и е искала да имат едно приятно място за живеене.

 

loading...

От категорията