Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Тъжната история зад прекрасните снимки на това мъниче!

Тъжната история зад прекрасните снимки на това мъниче!

Когато Абигейл Джоунс се ражда на 6 август, родителите й вече са знаели, че шансовете са обърнати срещу нея, тъй като вече са разбрали тежката й диагноза: Малко им ангелче има неоперабилен мозъчен тумор и вероятно не й остава много време живот.

Въпреки покъртителната новина, Ерика и Стефан Джоунс решават, че трябва да направят краткия живот на дъщеричката си достатъчно запомнящ се. Тази покъртителна и толкова умилителна фотосесия улавя тяхният колкото горчиво, толкова и сладък семеен живот.

“Знаехме, че животът на малката ни Аби има цел, без значение колко е дълъг или къс ще е”, искрена е мама Ерика в личния си блог, където са публикувани и прекрасните снимки.

Преди втората им дъщеря да се появи на бял свят двойката разбира само, че тя ще страда от синдрома на Даун, но не и ще има тумор, който да отнеме живота й. “Сърцата ни са разбити и умовете ни борят тежки мисли и въпроси за страх от неизвестното”, пише още оскърбената майка.

“Така стигнахме до момента, в който неврохирургът просто ни препоръчва да вземем Абигейл вкъщи и да й дадем колкото се може любов”, казва Ерика. “Така се роди идеята за тази фотосесия”, приключва майката.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

От категорията