Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Тя се храни една седмица с fast food: Резултатът е ужасяващ!

Тя се храни една седмица с fast food: Резултатът е ужасяващ!

24-годишната британка Фийби Джаксън-Едуърдс подлага тялото си на истински шок, след като решава решава да премине изцяло на храна от заведенията за бързо хранене.

Младата дама успява да издържи на този ужасяващ режим едва една седмица, но този кратък период е напълно достатъчен да се забележат негативните последствия.

Преди да започне предизвикателството Фийби си прави изследвания и установява, че мазнините в тялото й са в здравословните рамки – 23%, а кожата е нормална и безпроблемна.

Принципно се храни със стандартни питателни ястия, като от време на време си позволява  по някое прегрешение.

2

 

“Всички колеги ми завидяха, че ще се тъпча с храни, които принципно всички си забраняваме, без да се чувствам виновна, защото е с изследователска цел”, разказва Фийби.

Първите две хранения за деня й са с мъфини или сандвичи от KFC, Subway, Burger King, Starbucks и McDonald’s. За вечеря в различните дни от седмицата Фийби хапва пица, дюнер, популярното във Великобритания fish and chips и панираното пиле на KFC.

3

 

 

Още на втория ден при тази диета смелата експериментаторка започва да се чувства леко отвратена. Тя бързо забелязва, че енергията й рязко спада и кожата започва да се омазнява.

“Настроението ми се сменяше рязко и се чувствах изтощена през цялото време, независимо по колко часа спя. Изискваше ми огромни усилия да бъда пълноценна на работа и усетих, че ставам раздразнителна и нетърпелива”, обяснява още Фийби.

 

4

 

След като седмицата приключва тя се връща в клиниката за изследвания и открива, че телесните й мазнини са се качили до 25%, кожата й е изключително омазнена и бедрата й са удвоили размера си.

Лекарите са казали на Фийби, че ще отнеме поне два месеца докато тялото и кожата й се възстановят. “След това никога повече няма да гледам на хамбургерите по същия начин”, казва тя.

От категорията