Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Британците предлагат на Динко 100 бона годишна заплата, ако отиде при тях

Британците предлагат на Динко 100 бона годишна заплата, ако отиде при тях

Слава и богатство. Такъв е животът на българина Дилко Вълев, пише британският в. Дейли мейл. Лондонското издание публикува репортаж от Ямболско и нарича мъжа полупрофесионален борец.

Авторът на материала се спира и върху и новата придобивка на мъжа. Става дума за Mercedes S-Class, чиято цена е определена на 75 000 британски паунда. В статията се посочва, че ловецът на бежанци е получил предложение за участие в новия сезон на „ВИП Биг Брадър“.

Интересни са коментарите под статията. От тях става ясно, че редовите британци подкрепят малко или много методите на родния ни герой. Също така се вижда, че и във Великобритания нелегалните мигранти са доста недолюбвани.

„Харесвам го”, пише ReplyNew216.

„Давай Динко!”, пише tattiepeel от Единбург.

„Давам му 100 000 британски лири на година, за да дойде в Доувър, ако има интерес”, пише RevolutionRevolved.

„Бедните мигранти. Не ги ли посрещат с прегръдки и целувки, когато пресичат нелегално границата? Сърцето ми кърви”, пише ReplyNew674.

„Какъв герой, какъв мъж. Моля те, ела във Великобритания”, пише Big Bren от Уолсенд.

Има и коментари, които са контра. „Колко иронично е, че има страшно много българи във Великобритания и Германия. Представехте си как те биха се чувствали, ако англичанин реши да ги събира, ще бъде скандално”, libertatia90 от Лондон.

„Няма нищо иронично, глупако! Българите са в тези страни законно и са едни от първите хора, заселили се в Европа. Научи си историята!”, отвръща му eyeCU13 от Копенхаген, Дания.

2

loading...

От категорията