Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Полезни съвети за еротичен масаж

Полезни съвети за еротичен масаж

Ето няколко съвета за незабравим еротичен масаж:

Подготовка

Първо: Направете уютно помещението в което ще се проведе масажа. Свещи, ароматни пръчки, тиха музика и удобно легло върху което е хубаво да има няколко меки възглавници и одеала.

Второ: Погрижете се за ръцете си, трябва да бъдат топли.

Трето: Масажно олио.

Харесайте си ароматно масажно олио и преди да го използвате, се погрижете то да е на стаина температура.

Масаж

Масажът трябва да започне от гърба като движите ръцете си бавно и чувствено нагоре, надолу по гръбначния стълб. Масажирайте шията и раменете, след което се спуснете към задните части.

Акцентирайте на краката, които също имат нужда да бъдат отпуснати, бедрата, прасците и глезените. Задръжте ръцете си върху стъпалата и по-специално върху пръстите на краката.След това обърнете партньорката си по гръб и бавно от краката се изкачвайте нагоре. В момента в който стигнете интимната зона, я прескочете и минете към коремната област. Това ще засили възбудата. Много важно правило е когато сте започнали масажа, да не отлепяте ръцете си от тялото на партньора, всичко трябва да е с плавни движения. Когато стигнете до гърдите леко докосвайте и стимулирайте. Нежните и плавни докосвания по външната част на гърдите са втората крачка към достигането на заветната цел. Трябва да съсредоточите първоначално само връхчетата на пръстите около гърдите, а движенията трябва да са много плавни и кръгообразни. Следващата фаза е пълна концентрация върху зърната. Едно леко пощипване и подръпване на зърната ще достави огромно удоволствие и на двамата. Пикът на насладата ще дойде, когато поемете гърдите с уста и ги обсипе с целувки. Акцентът обаче трябва де е върху самите зърна. Жената  получава интензивен разтърсващ оргазъм при еротична стимулация на гърдите.

Има жени, които обичат нежните ласки, харесват плавното галене и целуване на гърдите. Други пък точно обратното предпочитат мъжа да действа малко по-грубо и настъпателно. Добре ще е да знаете от кой тип е жената която масажирате. Ако не знаете питайте!!!

С увеличаването на възбудата, гърдите се втвърдяват,а зърната настръхват. Когато зърната набъбнат те се увеличават почти с една четвърт и съответно чувствителността им нараства многократно. При всяко последващо докосване и стимулация на гърдите усещането ще става все по-силно. Бъдете търпеливи, тъй като за да се получи пълната наслада са необходими поне 10-15 минути постоянно стимулиране на гърдите.

С този масаж ще накарате една жена да се почувства в рая.

От категорията