Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ИДЕИ ЗА ДОМА » Тя взе няколко макарони, малко лепило и направи нещо приказно красиво (Видео)

Тя взе няколко макарони, малко лепило и направи нещо приказно красиво (Видео)

Декември е! Улиците вече са обсипани със светлини, а празничното настроение се носи из въздуха. Сега е моментът да го поканим и в дома си.

Съвсем не е задължително това да се случи с добрите стари топки и гирлянди.

Всъщност има стотици начини да декорираме жилището.

Ако се огледате около себе си, можете да откриете една камара подръчни материали, с които сами да сътворите по-креативна и нестандартна украса.

Бръкнете в шкафа с кулинарните продукти и извадете от него всички тестени неща – паста, макарони, спагети и с каквото друго разполагате . Прибавете към тях пудра захар или брашно, 1-2 ябълки и сте готови.

С пастата можете да направите много и различни украшения както за елхата, така и за стените.А сега – рецептата.

Ако разполагате с достатъчно разнообразни по форма и вид макарони, купете си – няма да съжалявате, макар и да не ги приготвяте за хапване.

Хубавото е, че лесно можете да ги пробиете, за да прокарате корда, на която да висят.С тях можете да направите уникални малки ангелчета, звездички или красив венец за вратата.

Що се отнася до пудрата захар или брашното, те вършат чудесна работа за направата на „картини“.

Купете си цветен картон – червен и зелен например, след това изрежете шаблони – коледна шапчица, елха или друго празнично изображение.

След това поръсете с цедка или малко сито от бялата прахообразна смес, пише „Телеграф“. Същото можете да направите и с брокат. Наложете шаблона върху картона и покрийте всичко около него с безцветно сухо лепило.

Ябълките също са чудесен заместител на коледните топки . Те са едни от най-издръжливите плодове.

Пробийте ябълката отгоре и отдолу, а след това с помощта на игла прокарайте корда или конец, който да закачите на тавана

loading...

От категорията