Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕХНОЛОГИИ » Всички версии на Galaxy S8 ще са с извит екран?

Всички версии на Galaxy S8 ще са с извит екран?

Samsung Galaxy S8 няма изобщо да ползва стандартния плосък екран и всичките му разновидности ще са с двойно извит в ъглите дисплей. Това твърди Phone Arena, позовавайки се на материал в Korea Herald. В момента информацията не е официално потвърдена, което означава, че трябва да подготвим с известна доза недоверие. Ето какво още научаваме.

Едната от предвидените две версии ще има 5.7-инчов дисплей, докато другата ще е с гигантски 6.2-инчов диагонал. И двата обаче ще са с извит екран, който заема над 90 процента от предния панел на телефона. Целта, разбира се, е да се подобри сегашното постижение на Xiaomi Mi MIX с 91.3 процента съотношение дисплей-корпус.

През последните две години Samsung предлагаше задължително вариант с плосък екран и новото решение изненада анализаторите. Според тях все още няма достатъчно търсене за апарати с извити екрани, тъй като някои потребители се затрудняват да работят с тях. Освен това екраните без рамка се считат и за по-малко функционални при телефоните, отколкото при големите телевизори например.

loading...

От категорията