Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КУЛТУРА » Репликата, с която Арнолд Шварценегер замести Доналд Тръмп

Репликата, с която Арнолд Шварценегер замести Доналд Тръмп

Aктьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер зае мястото на Доналд Тръмп в известното предаване на Ен Би Си „Стажантът“ (The Apprentice) след като милиардерът се включи в надпреварата за президент на САЩ.

Тръмп продължава да е продуцент и на шоуто, а изборът на Шварценегер за водещ предизвика коментари той ли е най-подходящият за тази роля.

Новият сезон на предаването вече започна, а това, с което водещият изненада зрителите, е новата реплика в шоуто.

Екипът на предаването дълго мислил с какво да бъде заменена прочутата фраза на Тръмп „Уволнен си“ (You are fired), която се превърна в емблема на шоуто.

Шварценегер сменил осем фрази преди в понеделник да уволни първия стажант с репликата „You are TERMINATED“ („Участието ти се прекратява“). След това водещия добави „Hasta la vista, baby“ („Довиждане, скъпа“), като препратка към втората част на филма „Терминатор 2: Страшният съд“.

По време на първия епизод от новия сезон на предаването, който продължи два часа, водещият не спомена нито веднъж предщественика си Доналд Тръмп.

В екипа от съветници на новия водещ се включиха моделът Тайра Банкс, инвеститорът и бизнесмен Уорън Бъфет и актрисата Джесика Алба.

От категорията