Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Мъж предложи брак на любимата си пред хиляди свидетели, но след това се случи нещо напълно неочаквано

Мъж предложи брак на любимата си пред хиляди свидетели, но след това се случи нещо напълно неочаквано

Американецът Джеф Джексън успял да убеди организаторите на музикален фестивал в Далас да му съдействат да направи романтично предложение на приятелката си Ендиуджи Соедарсоно да се омъжи за него. Но след това станало нещо, което променило планирания сценарий, макар и да завършило радостно, пише „Мирър“.

Преди да успее мъжът да зададе важния за него въпрос, възлюбената му изведнъж се подхлъзнала и паднала от сцената за ужас на събралото се множество.

Необичайната случка била хваната на видео от Колтън Карлайл, очевидец, който заснемал музикалния фестивал Lights All Night в Далас.

Той разказва пред изданието, че веднага спрял да снима и се притекъл на помощ на Ендиуджи Соедарсоно.

Колтън Карлайл допълва, че сриналата се девойка е успяла да превъзмогне болката и притеснението си и да отговори положително на предложението за брак, направено пред публика от около 20 хил. музикални фенове.

От категорията