Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Направете си следпразничен подарък! Топ специалист по красотата консултира безплатно в София

Направете си следпразничен подарък! Топ специалист по красотата консултира безплатно в София

Зимата е най-подходящият период от годината да изчистим онези малки несъвършества във външния си вид, които пречат на самочувствието или просто не достигат, за да се чувстваме съвсем добре в кожата си. Ако и вие отдавна планирате процедура за разкрасяване, но все не намирате удачния момент, сега е моментът да се възползвате от безплатна консултация с топ специалист от чужбина.

Д-р Гюрай Йешиладалъ е едно от най-актуалните имена в сферата на естетичната и пластична медицина в съседна Турция, където през последните години се стичат знаменитости от цял свят, за да освежат визията си инкогнито.

Обучавал се е в Германия и в университета Уисконсин в САЩ, където е усъвършенствал уменията си в най-новите техники в козметичната и пластичната хирургия.

В момента ръководи собствена частна клиника Vanity Clinic и оперира в едни от най-добрите болници в Турция.

Пациентите му са от всички краища на света. В списъка му със знаменитости попада холивудската звезда Бай Линг, известна с провокативния си стил и с умението си да изглежда 20-ина години по-млада от възрастта си, както и популярната певица и диджей Бану Парлак . Д-р Йешиладалъ обаче твърди, че за него всички пациентки са еднакво важни и в кабинета му всяка жена се ползва с вниманието на холивудска звезда.

Специалистът посочва, че топ 3 на най-популярните естетични интервенции в момента включва поставяне на ботокс и корекции в зоната под очите, лифтинг на седалището и отслабване с лазерна липолиза. Последната е начин за ефективно премахване на упорити мазнини по тялото, без да се прилагат традиционните оперативни методи. В по-хладните месеци от годината традиционно по-търсени са и естетичните процедури за освежаване визията на лицето и тялото. Извън сезонните предпочитания обаче, най-търсени си остават ринопластиката, уголемяване на бюста с импланти и абдоминопластиката в коремната област.

Д-р Гюрай Йешиладалъ ще гостува в София на 13 и 14 януари, по покана на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“. От там уточняват, че специалистът ще отдели част от времето си в България за безплатни консултации.      Предварителното записване ще става на тел. 0895 770 869 или 0879 977 401.

 

Източник: Zajenata.bg

От категорията