Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Тенисистка с големи очи превзе интернет 18+

Тенисистка с големи очи превзе интернет 18+

Дори жените няма да спрат да зяпат това чудо на природата. Героинята ни всъщност е тенисистка, която яростно върти ракетата и искрено се разстройва, когато не може да улучи топката. За сметка на това пък умело се подготвя на тренировките, загрява дълго. Тя има дълга коса, доста грим и доста малък…екип.

Имаме предвид горнището, което трудно побира големите й очи.

golemi1

Момичето не обича много дрехи и се старае да облича по-къси тенис шорти и пола, но за фланелка дори и не помисля.

Ние знаем защо! Сигурно й е много топло. Само дето, по време на играта, във всеки момент гърбите я напират и има опасност просто да излязат от сутиена.

golemi2

Това е младият американски модел с азиатски произход Елизабет Ан Палео. Тя живее в Калифорния и чрез своя пример активно насърчава здравословният начин на живот, както и редовните фитнес упражнения. Елизабет не е омъжена, но има тригодишна дъщеря.

golemi3

Клипът с тренировките на Елизабет бе премахнат от американските развлекателни портали, но въпреки това обикаля като вирус в мрежата. Съдейки по обратната връзка от страна на хилядите потребители, които масово си препращат скачащата Елизабет, никой не се съмнява в това, че бюстът й е естествен.

Вижте сами:

От категорията