Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Този човек се сбогува с диабета, без да използва лекарства. Консумира само …

Този човек се сбогува с диабета, без да използва лекарства. Консумира само …

Той открива болестта съвсем неволно. В началото, започва да чувства силна жажда през цялото време и когато отива на лекар, заболяването вече е било в напреднал стадий.   Оказва се, че нивото на захарта му е 29 и лекарят заявява, че неговият панкреас вече не функционира. Именно това всъщност означавало, че трябва да взема редовно инсулин, за да остане жив.

Той не е имал друг избор и започнал да приема предписаната терапия, за да се справи с болестта си. Редовно се инжектирал с инсулин и станал физически активен, заемайки се със спорт.

Въпреки това, след известно време, състоянието му се влошило, той започнал да страда и от други заболявания, наложило се да приема много други лекарства, нивата на триглицеридите му се повишили до 16, а кръвното налягане на 150/100 …

Ето защо, той почувствал, че това е просто твърде много за него. В навечерието на Нова година, той решил да обърне изцяло нова страница в живота си и най-накрая да разреши здравословните си проблеми.

Всъщност, той гледал едно шоу, наречено „На ръба на науката“ по телевизията, където интервюирали д-р Джон Зирдум. Той консумирал само сурови храни в продължение на 12 години. Веднага след като шоуто приключило, младият човек се замислил добре и решил да опита същия подход. Купил блендер и решил да промени живота си! През първата седмица, той не можел да устои на някои изкушения, но ги преодолял и последиците от този режим били видими веднага – нивото на кръвната му захар паднало до 5.

Това било просто невероятно за него, тъй като той се опитвал с множество лекарства да получи същите резултати. В резултат на това той спрял употребата на инсулин, тъй като смятал, че новата му диета не може да повиши нивата на захарта. За всеки случай, той бил готов да се върне към същото лечение с инсулин, ако отново се увеличи. Но, нищо не се променило, нивата на кръвната му захар останали стабилни и той започнал да губи тегло.

Само за 25 дни този млад човек загубил 11 килограма и тази тенденция продължавала.

След четири месеца, той вече е напълно нов човек – тежи с 20 килограма по-малко, не взема инсулин, кръвното му налягане е 120/70, а нивата на триглицеридите – 1.4. Той вече не използва никакви хапчета и се чувства невероятно здрав, щастлив и удовлетворен.   Днес, ние ще ви разкрием рецептата за любимия му сок:

Необходими продукти:   – 5 банани – 2 ябълки – 2 кивита – шепа зеле

Начин на приготвяне:   Поставете всички продукти в купа и ги залейте с половин литър вода. Разбийте всичко в блендер.

Начин на използване:   Пийте половин литър от този вкусен сок сутрин, а останалото количество в продължение на целия ден.

Допълнителни съвети:   Ако сте решили да последвате този вид здравословна диета, трябва постоянно да ядете пресни плодове, плодови салати, както и риба тон. Нейното използване се препоръчва поради високото съдържание на витамин В12, който е от съществено значение за организма. По този начин вие няма да се чувствате гладни, тъй като мозъкът ви ще знае, че стомахът е пълен

loading...

От категорията