Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » От последните минути! Току що обявиха! Слави Трифонов е

От последните минути! Току що обявиха! Слави Трифонов е

Не му се пътувало до Америка, Дарина Павлова му помага

За продан е пуснал къщата си във Флорида най-добрият шоумен у нас Слави Трифонов. Добрата му приятелка Дарина Павлова му помага да я продаде, научи „България Днес“. Слави решил да се раздели с имота, защото само два пъти в годината имал възможност да я посещава, а парите, които плаща за поддръжката й, са неимоверно много.

Почти на безценица купил имота преди години Трифонов – за 430 000 лева.

За закупуването му помогнала Г-жа Мулти – Дарина Павлова, която е добра приятелка на Дългия от години. Самата тя преди няколко месеца разпродаде и двете си вили в Щатите, не от бедност, а защото предпочита да живее повече в Италия и Австрия, отколкото в Америка.
250 000 долара иска Слави за щатския си дом, което е съвсем приемлива цена за подобен имот.

Иначе новата къща на учиндолеца се намира в непосредствена близост до атлантическото крайбрежие и разкривала страхотна гледка към океана. Тя била на два етажа, като отделно имало място и за гараж. Според близките до шоумена напоследък на него много не му се пътувало в чужбина, тъй като освен всекидневното предаване имал нов проект, свързан с музикално риалити. „Слави пръв направи певческите състезателни конкурси, дори за попфолк звезди, както и „България търси талант“. Всичките му предавания, свързани с музика, са печеливши и той няма да се откаже от тях“, смятат от предаването му. В момента Гожди и Маестрото обмисляли варианти, които да предложат на шефа си за шоу през пролетта, като в тях със сигурност ще се включи и любимката на Трифонов – Крисия.

Лили АНГЕЛОВА

bgdnes.bg

От категорията