Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Това е най-могъщото оръжие на Майката Природа срещу рака!

Това е най-могъщото оръжие на Майката Природа срещу рака!

Това лекарство е най-големият убиец на рака, като основна съставка има кокосово масло – лауринова киселина, отговорна за унищожаването на 93 на сто от раковите клетки на дебелото черво и това само за 48 часа от лечението, показват последните научни изследвания, предава Блиц.

Лауриновата киселина, според Health Living, унищожава раковите клетки, като едновременно освобождава излишък на кислородни радикали и намалява нивото на глутатион, който е необходим на раковите клетки, за да се предпазят от излишните кислородни радикали.

Въпреки потенциала на кокосово масло в борбата срещу рака, неговите лечебни възможности отдавна са известни, особено при борбата с вирусите, бактериите, гъбичките и паразитите, но и за подобряване на работата на храносмилателната система, черния дроб, подхранване на кожата, както и за заздравяване на раните.

Кокосовото масло наскоро се използва и при лечение на пациенти със сърдечни болести, срещу Алцхаймер и диабет.

Проучване посочва, че кокосово масло е лекарство, което напълно ще унищожи рака , както и че в природата има и други плодове, които могат да помогнат в борбата срещу най-големият убиец на модерното време.

От категорията