Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » ФЕНОВЕТЕ В СТУПОР! НЕЩО КОШМАРНО СЕ СЛУЧВА СЪС ЗЛАТНОТО ДЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ КРИСИЯ!

ФЕНОВЕТЕ В СТУПОР! НЕЩО КОШМАРНО СЕ СЛУЧВА СЪС ЗЛАТНОТО ДЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ КРИСИЯ!

Крисия се промени до неузнаваемост, феновете й са притеснени за нея

Чаровната Крисия се промени до неузнаваемост. Няма и следа от невинното излъчване на талантливата разградчанка, която плени сърцата на зрителите пред малкия екран. Крисия вече се е превърнала в същинска госпожица.

Факт е, че с навлизането в тийнеджърска възраст децата се променят, но промяната при Крисия е повече от фрапираща.

Младата изпълнителка залива мрежата със селфита, от които става ясно, че тя вече си прави прически и използва грим.

Най-фрапиращите са изкуствените орлови нокти, с които младата певица не спира да се фука. Възмутени майки коментират в мрежата, че Крисия ще се окаже поредното дете с разбито детство заради славата и парите.

Потребителки на социалните мрежи коментират, че ранната среща на талантливата изпълнителка със славата вероятно ще й изиграе лоша шега. Те се опасяват, че тя ще се превърне в поредния голям талант с погубено детство.

Историята на световното кино и музика изобилства от истории на звезди, чието детство в било съсипано заради славата. Пример за това са Линдзи Лоън, Дрю Баримор, Макколи Кълкин и много други звезди.

Остава единствено да се надяваме, че нашето момиче няма да се окаже заслепено от измамния блясък на славата и ще продължи да се развива като една истинска звезда.

Само преди два месеца малката изпълнителка получи признание на световно ниво. Тя беше избрана от Дисни за специалната прожекция на хитовата лента „Замръзналото кралство“, което беше прожектирана у нас с музика на живо.

Крисия се промени до неузнаваемост, феновете й са притеснени за нея

Диригентът на Дисни заяви, че за тях се превърнало в традиция във всяка страна, в която „Леденото кралство“ се прожектира, за финал да има и живо изпълнение, пише Пик.

 

От категорията