Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Няколко трика, които ще ви осигурят разтърсващ оргазъм

Няколко трика, които ще ви осигурят разтърсващ оргазъм

Сексът е удоволствие, което никой не може да отрече, но понякога при дамите е особено трудно то да бъде пълно. Много фактори биха могли да повлияят на женския оргазъм и е факт, че всяка жена познава физиката и психиката си най-добре и знае на какво откликват те

Все пак има няколко неща, които могат да се направят или пък да бъдат избегнати, за да получите удоволствието, което заслужавате. Разберете кои са те.

Отдайте се на емоцията и преживяването – не мислете за оргазма, насладете се на самия акт, почувствайте партньора си и се освободете от всички мисли и се оставете само на сетивата си.

Не мислете за оргазма – ако мислите само за това и ви е страх, че няма да успеете да изпитате удоволствие, то със сигурност ще се случи точно така.

Бъдете търпеливи – сами знаете, че удоволствието не винаги идва лесно. Трябва да познавате тялото си и да покажете на партньора си какво харесвате. Бъдете търпеливи и се отпуснете.

Не се поддавайте на алкохола – употребата на алкохол затруднява получаването на оргазъм, не го прави невъзможен, но все пак по-труден. Всички сме правили секс под въздействието на алкохол, помислете колко пъти той е бил наистина разтърсващ?

Използвайте лубрикант – той няма как да навреди, хубаво е винаги да го имате под ръка – само може да увеличи удоволствието ви.

От категорията