Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Момичета пищят за Кристиан на Евровизия! Нашият изпълнител се представи достойно и се нареди сред най-добрите

Момичета пищят за Кристиан на Евровизия! Нашият изпълнител се представи достойно и се нареди сред най-добрите

Десетки момичета започнаха да пищят при появата на Кристиян на Евровизия. Нашият изпълнител бе 15-ти поред тази вечер.

В момента, в който той излезе на сцената, негови фенки го посрещнаха с възторжени викове. А след края на песента Beautiful mess те продължиха да ръкопляскат.

Кристиан Костов бе избран след вътрешна селекция на БНТ и направи промоционално турне в Европа, къде беше приет изключително радушно. Именно заради доброто му представяне досега букмейкърите отреждат на Кристиан място в челната тройка. Според предварителните прогнози основни фаворити за победа са песните на Франция и Италия, а „Beautiful mess“ се нарежда трета.

Часове преди Крис да излезе на сцената украинските медии започнаха психо атака срещу българския участник. Поводът бе, че Крис е посещавал Крим през юни 2014 година. Там младежът е пял в лагера „Артек”.

БНТ вече съобщи, че по-късно тази вечер ще излъчи на живо разговор с нашия изпълнител.

„Дойде време да завладееш сърцата на милиони зрители от цяла Европа, Крис. Вярваме в теб! Българите в чужбина можете да го подкрепите“, написаха на страницата на БНТ във Фейсбук.

От категорията