Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Ексклузивни! Изнасят труповете от офиса на ужасите в столицата с чували, разбра се какъв шеф е убиецът Драгомир Драганов

Ексклузивни! Изнасят труповете от офиса на ужасите в столицата с чували, разбра се какъв шеф е убиецът Драгомир Драганов

Сградата, където е извършено бруталното двойно убийство, намираща се в квартал „Витоша“, е оградено от полицейски ленти. Входът на офиса, където се е стигнало до фаталния случай се намира отзад, предаде репортер на БЛИЦ.

Към момента на мястото има екипи на полицията. Квалифицирани лица са дошли с чували за да откарат труповете за аутопсия.

Полицията работи по версията, че загиналите са шефове на вече заловеният килър. Той е заявил пред униформените, че не знае защо го е направил. В момента в болница се намира трети човек, пострадал при престрелката.

По данни на БНР, собственик на строителна фирма е застрелял двама инвеститори в офиса си в София. Ранен е и служител, той е откаран в болница в тежко състояние.

По неофициални данни обаче, разстреляните са мъж и жена – съответно на 38 и 60 години. Извършителят пък, който до момента е идентифициран като Драгомир Драганов (по други данни – Драгомир Драгомиров), е собственик на строителна фирма, който има офис в сградата.

Той е бил заловен след кратка гонка с служителите на реда и предстои да бъде разпитан. Смята се, че застреляните са инвеститори и вероятно става въпрос за разчистване на сметки.

Полицаите чакат раненият да дойде в съзнание, за да го разпитат и разберат неговата версия за случилото се.

 

loading...

От категорията