Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Трагедията се разраства: Може да има трети труп след касапницата в офиса на ужасите, раненият при стрелбата е в критично състояние! (СНИМКИ)

Трагедията се разраства: Може да има трети труп след касапницата в офиса на ужасите, раненият при стрелбата е в критично състояние! (СНИМКИ)

Трагедията от офиса на ужасите в столицата се разраства. Все още не е ясна причината за бруталната саморазправа от страна на 57-годишния строител Драгомир Драганов към двамата загинали. Критично е състоянието на третия, покосен от куршумите му.

Раненият при стрелбата е откаран в столичната университетска болница „Света Анна“.

Той има огнестрелна рана в главата и е в много тежко състояние, с опасност за живота. Предстои му спешна операция.
Живущите в района не могат да стигнат до домовете си, защото районът около фаталната сграда е отцепен. Полицаите връщат всички, опитали се дори с автомобили да преминат покрай зданието, информира репортер на БЛИЦ.

Към 10:30 часа е подаден сигнал в полицията за стрелба в кв. „Витоша“. Униформените, които отишли на мястото, открили два трупа. До тях имало тежко ранен човек, който е откаран в болница. Минути по-късно след преследване е хванат и килъра, който според първоначални версии е разчиствал сметки с инвеститори в столичния офис.

Труповете са изнесени с чували от квалифицирани служители, които ще предадат телата за аутопсия.

По данни на БНР, собственик на строителна фирма е застрелял двама инвеститори в офиса си в София. Ранен е и служител, той е откаран в болница в тежко състояние.  По неофициални данни обаче, разстреляните са мъж и жена – съответно на 38 и 60 години. Извършителят пък, който до момента е идентифициран като Драгомир Драганов, е собственик на строителна фирма, който има офис в сградата.

loading...

От категорията