Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » 4 странни неща, които пречат на женския оргазъм

4 странни неща, които пречат на женския оргазъм

Всички знаем кои са основните фактори, които могат да възпрепиатстват една жена по пътя ѝ към пълното удоволствие. Е, оказва се, че има и някои необичайни фактори, които оказват влияние върху женския оргазъм и намаляват шансовете за достигане до връхната точка.

Днес ще ви посочим странните виновници за липсата на оргазъм, за да бъдете подготвени за следващия път и да няма неприятни изненади. Учените са открили няколко доста интересни зависимости, които могат да спрат вашия оргазъм.

Забравила си да посетиш тоалетната – трудно е да достигнеш до оргазъм, когато мехурът ти е пълен, стискаш се и се молиш да не се напишкаш.

Краката ти са студени – проучвания показват, че 80% от жените с топли крака стигат до оргазъм, докато малко под 50% от дамите със студени крака изживяват върховното удоволствие. Това се дължи не само на по-доброто кръвообращение заради топлината, но и на друг интересен психологически факт – чорапите „улавят“ напрежението и ни помагат да се отпуснем в леглото.

Носът ти е запушен – няма как да се отпуснеш напълно, ако се чувстваш зле физически и това е факт. Запушеният нос изиграва и още една роля – притъпява сетивата и усещанията в секса няма да са така пълни.

Тиха си – доказано е, че звуците по време на секс увеличават удоволствието, насладата и страстта. Те ти позволяват да се отпуснеш и да преживяваш по-чести и дълги оргазми.

От категорията