Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Палавница милф се отплати на 15-годишен за секс с 300 долара, кола и венерическа болест (СНИМКИ)

Палавница милф се отплати на 15-годишен за секс с 300 долара, кола и венерическа болест (СНИМКИ)

Жена от американския щат Флорида б арестувана по обвинение в това, че е платила на 15-годишно момче 300 долара за секс. 38-годишната Ребека Макграу бе арестувана в събота и се сдоби с пет обвинения в незаконна секс дейност с непълнолетен, заявиха от полицията.

Според властите, Макгрегър е признала за най-малко пет секс акта с момчето.

Съобщава се, че секс експлоатацията е била разкрита на полицията от майката на детето, след като тя открила секс съобщения в неговия телефон.

„В едно от съобщенията се е казвало, че детето трябва да потърси лекар, за да провери дали не се е заразило с венерическа болест”, разказа сержант Джо Норкъс от полицията в Порт Сейнт Луис пред WPBF.

Полицията е разкрила, че Макграу, помощник-мениджър във фирма за управление на имоти, е имала секс връзка с дете, което живее в управляван от нея комплекс.

Макграу е познавала детето от есента на 2016 година. Тя е правила с него секс „много пъти” през 2016 и 2017 година. Заедно те също са пили алкохол и са пушил марихуана.

Детето е разказало, че палавницата му е давала дебитната си карта, за да си пазарува от магазина, а също му е позволявала да шофира ѝ колата ѝ.

От категорията