Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » 93-годишна булка доказа, че няма невъзможни неща!

93-годишна булка доказа, че няма невъзможни неща!

Откриването на подходящата сватбена рокля е едно от най-трудните начинания за една бъдеща булка. То, обаче, може да се превърне в истинското предизвикателство ако си решила да се омъжваш на 93.

Австралийката Силвия Мартин знае най-добре за какво говорим, защото е изправена пред труден избор: коя от четирите си любими рокли да избере. Точно затова тя решила да пита своите интернет приятели, пише Boredpanda.

Неусетно Силвия се превръща в истинска интернет звезда, а фейсбук потребителите стартират дискусия в специална група, за да вземат решение коя рокля стои най-добре на дамата.

Женихът, 88-годишния Франк Реймънд, е предлагал много пъти избраницата си да се омъжи за него. Тя обаче отказвала с мотива, че да приеме ново име е неуважение към паметта на починалия й съпруг. Решението си променила, след като научила, че може да запази фамилното си име и най-накрая казала заветното „да”.

 

Източник: zajenata.bg

От категорията