Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Ето как премахнах стриите след раждането! Ако мога аз – можете и Вие!

Ето как премахнах стриите след раждането! Ако мога аз – можете и Вие!

Стриите са видими линии на повърхността на кожата, а най-често се появяват на корема, бедрата, надлактиците, бедрата и гърдите.

Въпреки че бременността е моята основна причина, поради която ми се появиха стрии, обаче трябва да спомена, че и килограмите, които качих в този период и отслабването след това, до голяма степен повлия за появата им.  Тук трябва да включа и наследствеността като фактор, стресът и цялостната промяна, която носи този период. Стриите ми станаха мания и така много четох за тях.

Те са много грозни и ми намалиха самочувствието, така че спрях да нося бански половинки и започнах да се срамувам от собственото си тяло.  За мое щастие, въпреки че в началото не вярвах, една моя приятелка ми предложи едно невероятно средство, което уж трябвало да ми помогне.

Както споменах, в началото не вярвах, но след настояване на моята приятелка опитах и ​​резултатите ме изненадаха.

Трябва да кажа и следното: стриите не са изчезнали напълно, но значително са намалели и сега са по-малко видими.

По-късно разбрах, защо това действа.

Ето за какво става дума:

Става дума за сок от картофи .

Сокът от картофи е отличен естествен лекарство против стрии, защото съдържа много витамини и минерали, които стимулират растежа и възстановяването на клетките на кожата.

Нарежете един картоф на дебели филийки и втрийте всяка от тях в стриите, така че сокът да ги покрие. Оставете да подейства няколко минути и отмийте с хладка вода.

 

Източник: zajenata.bg

От категорията