Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » 7 забавни неща, които трябва да опитате следващия път, когато мастурбирате

7 забавни неща, които трябва да опитате следващия път, когато мастурбирате

Мастурбирането е уникално винаги, и почти винаги се стига до оргазъм. Но ако всеки път, когато сама се обслужвате, за да постигате оргазъм по същия начин може би трябва да въведете малко въображение в удоволствието. Не е важно, че сте сами, и тогава нещата могат да бъдат забавни.

Нека да говорим за клитора

Най-лесният начин да задоволиш себе си е си е със стимулиране на клипора, докато стените на влагалището не започнат да правят контракции.

 Милвайте устните на вашата вагина, бавно движещи се към клитора. С постоянни движения със среден натиск раздалечете пръстите си в малки кръгове на клитора, и използвайте лубрикант по-лесно да постигнете оргазъм.

Голямото О

Забавяйте сами себе си, преди да стигнете до оргазъм. Като се приближавате до върха, спрете поне три пъти, преди да позволите това да се случи. Колкото повече чакате, толкова по-силен оргазъм ще преживеете.

Опознайте точките си на възбуда

За да намерите G-точката , плъзнете пръстите си в влагалището и свийте пръстите към предната стена на вагината. Бръкнете към гърлото на матката, след това плъзнете пръстите си към стената на матката. G-точката е тази дрезгава част на кожата, която се различава от останалата част от кожата, и която, когато се стимулира може да направи да преживеете множествен оргазъм. Наслаждавайте се.

Познайте и другата точка

Някои жени изпитват интензивна чувствителност около тяхната U-точка, малко местенце на тъканите над пикочния канал. Милвайте тази част и добавете магията в изследването на тялото.

„Външна“ помощ

Ако не успявате да стигнете до края само с пръсти, или искате малко да подправите нещата. Най-добрата асистенция може да бъде вибратора. При някои жени докосването до вибратора на клитора може да бъде твърде интензивно, защото ако го поставете в близост, а не върху самия клитор, ще постигнете отличен ефект. Опитайте да стимулирате и вашата лабиа, или проучете какво би било да стимулирате и двете заедно.

„Без ръце“

Някои жени могат да изпитат „фантастичен“ оргазъм, т.е.

буквално да доведат себе си до оргазъм с помощта на своите мисли. Опитайте се да имате мокри мечти наяве, легнете на леглото и фантазирајте за горещото преживяване, което бихте искали да имате или сте имали. Позволете и на въображението си да бушува.

 

Източник: zajenata.bg

loading...

От категорията