Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » БЪЛГАРИЯ ПОТЪНА В СЪЛЗИ. ПОЧИНА ЕДИН ОТ НАЙ-ОБИЧАНИТЕ НИ ПЕВЦИ. ЛИЛИ ИВАНОВА В ТРАУР, ОТИДЕ СИ ВЕЛИКИЯТ

БЪЛГАРИЯ ПОТЪНА В СЪЛЗИ. ПОЧИНА ЕДИН ОТ НАЙ-ОБИЧАНИТЕ НИ ПЕВЦИ. ЛИЛИ ИВАНОВА В ТРАУР, ОТИДЕ СИ ВЕЛИКИЯТ

Асен Гаргов загуби най-голямата битка – тази за живота си. Певецът, китарист и композитор почина по-рано днес, след като не успя да се излекува от тежко онкологично заболяване, потвърди близък на семейството, предава Пик.

Дългогодишният партньор и колега на Лили Иванова претърпя няколко операции в България. Наложи се обаче и лечение в Турция, за което бяха нужни 20 000 долара.

Асен Гаргов е роден на 24 юли 1949 г. Кариерата му започва във вокален квинтет „Студио В”, където е поканен за солист от Вили Казасян в началото на 70-те години. От 1975 г. до 1991 г. Гаргов е половинка на Лили Иванова. Освен че имат връзка, заедно двамата изнасят много концерти и записват албуми. Той пише песни както за нея, най-популярната от които е „Детелини”, така и за дуета им.

1

От категорията