Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Кучето упорито отказвало да се отдели от корема ѝ! Когато лекарите най-сетне разбрали защо, изненадата ги оставила без думи!

Кучето упорито отказвало да се отдели от корема ѝ! Когато лекарите най-сетне разбрали защо, изненадата ги оставила без думи!

Много от бъдещите родители се страхуват, че техният домашен любимец няма да приеме новия член в семейството. Е, това семейство не трябва да се тревожи за това. Ще видите защо …

 

Алхана и нейният съпруг Рики имали късмета тяхното куче да им съобщи, че ще стават родители. Добре де, не с думи, но ето как:

 

– „Два пъти правих тест за бременност и беше отрицателен“, казва Алхана.

Тогава се случило нещо странно: кучето им, Кеола, упорито отказвало да се отдели от корема на стопанката си.

 

– „Кеола направи нещо, което никога не беше правила. Започна да рие по кофата за боклук. Намери теста, на който малко по-късно се появи втора линия, което показва, че тестът е положителен! Оказа се вярно, бях във втория месец от бременността“.

куче и тест за бременност

– „Подскочих от щастие! Лекарите ми казаха, че не съм бременна въпреки гаденето“.

 

– „Въпреки това, нашият домашен любимец разкри нещо, което лекарите не бяха в състояние да разберат!“

 

кучето установило бременността ѝ

По нейно настояване Алхана отново се върнала на преглед.

Оказало се, че честото повръщане било в следствие на устойчивостта на антибиотици и инфекция на бъбреците, които можели да убият нейното бебе.

 

От сега нататък следвайте внимателно всеки ход на вашия домашен любимец. Те имат качества, които могат да ви спасят живота!

Източник: За жената

От категорията