Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Първоначално не повярвах, че е възможно, но се случи! – Успях да се справя с брадавиците си само с една съставка у дома

Първоначално не повярвах, че е възможно, но се случи! – Успях да се справя с брадавиците си само с една съставка у дома

Кожните брадавици, които са деликатни изменения по кожата, могат да се изменят бързо в петна. По-специално, те често се появяват на очите, на врата, под мишниците, около пазвите, и в зоната на чатала.
Много хора развиватпо по-малко от една на кожата до края на живота си.

Те не са истински здравословен проблем, а по-скоро козметичен такъв и могат да са неприятни за собствениците им и за околните.


Брадавиците на кожата може са свързани с теглото, но това не е основната причина. В някои случаи се появяват, заради стегнати, облекла, които се трият в тялото. При дами, които са бременни, по същия начин мога да се забележат.
За да ги премахнете, просто трябва да ги натъркате с естествен ябълков сок оцет, 2 до 3 пъти на ден в продължение на една седмица и ще ги отстраните.
Можете да също да напоите памучен тампон с ябълков сок оцет и да го задръжте върху проблемната зона с подходяща лепенка. 
Във всеки случай, от съществено значение, е да се провери за чувствителността на кожата в случай, че ви използват тази техника.

 

Източник: За жената

От категорията