Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Ето и още 2 сигурни звезди, които влизат в Къщата на ВИП Брадър на 11 септември (снимка)

Ето и още 2 сигурни звезди, които влизат в Къщата на ВИП Брадър на 11 септември (снимка)

Любен Дилов-син е подписал договор с “ВИП Брадър” в началото на седмицата и със сигурност ще е сред участниците в новия сезон, който тръгва на 11 септември.

Бившият политик, вдъхновител на “Ку-ку”, съратник на Слави и писател е поискал 120 000 лева хонорар, а претенциите му са били удовлетворени. Компания е трябвало да му прави Росен Перов, който обаче в последния момент е отказал да се включи в шоуто, твърди седмичник.

Сред изненадващите участници е и Сашка Васева

.

Дупнишката Мадона от 5 години е кандардисвана от продуцента Нико Тупарев да се включи, но е отказвала заради страха си от затворени помещения. Специално заради нея вратите на Къщата няма да се затварят, за да може Васева

да се чувства свободна. Фолк ветеранката ще получи 100 000 лева, като половината от хонорара вече й е преведен в аванс.

Със сигурност ще се включат още “Мис Плеймейт” Маги Бадер, както и доскорошната половинка на Криско и еротичен модел Ася Капчикова.

Оферти са отправени и към актьора Стоян Алексиев и младата му любовница Ивана Бобойчева, които нащумяха с порно изцепката си в центъра на София преди седмица. Съвсем разбираемо, те отхвърлили предложението. В Къщата влиза и журналистисът Антон Стефанов . Възможно е в шоуто да участва и Джуджи, която преди година и половина бе натирена от “На кафе”.

Източник: За жената

От категорията