Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Жените, които правят това в леглото са по-склонни към изневяра на партньора

Жените, които правят това в леглото са по-склонни към изневяра на партньора

Ако жената дълго и непрестанно изпитват оргазъм, своето щастие и удоволствие в секса ще пожелаят да изпитат и от друго място, разкрива ново проучване.

Интензивността и количеството оргазми, не са повлияли върху желанието на жената за изневяра, но по-дългия срок на времето на оргазъм повлиял жената да пожелае да изпълни своите сексуални нужди извън съществуващата връзка.
Сексуалната терапевтка Тами Нелсън разкрива за списание “The Sun”, че повече от 50 на сто от жените симулират по време на полов акт, а дори 80 на сто от тях признали това.

“В повечето жени се нуждаят от директна стимулация на клитора между 7 и 45 минути, а ако не покажат своето удоволствие в някаква форма на физическа потвърждение, няма да знаете дали сте близо до нейното удовлетворение”,  обяснява Нелсън за мъжете резултата от проучването.

В противен случай, предишни изследвания са установили, че жените, които инсценират оргазъм, чувстват голямо недоволство в секса, а рядко говорят за своите сексуални желания и фантазии или изобщо не го правят, което подсказва изневярата.

Източник: За жената

От категорията