Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » На вратата се чука и тя отваря, след което настъпва ужас, който не си е и помисляла!

На вратата се чука и тя отваря, след което настъпва ужас, който не си е и помисляла!

26-годишната етиопка Ацдед Нигусим е била вкъщи с 5-годишния си син, когато на вратата се чука. Оказва се бившият й съпруг Хайманот Кахсай.

Веднага след като жената отваря, изпищява от болка. Мъжът изплиска лицето й с киселина и бяга.

С викове жената се запътва към съседите си, за да ги моли за помощ. 

Те й помагат да стигне до болницата, пише руски сайт. Лекарите веднага са оказали първа помощ на жената, но са я предупредили, че тя никога повече няма да може да вижда.

Медиците препоръчват на жертвата клиника близо до Банкок, където се занимават специално с тежки изгаряния като нейното. Лекарите се опитват да възстановят поне част от кожата на Ацдед. През цялото време на престоя си в болницата жертвата не може да говори и да се храни заради тежките изгаряния.

Регионалният мениджър на клиниката заявява, че жертвата не спира да плаче и крещи.   „Това е много труден случай. Жената повече никога няма да бъде същата. Едно от очите й е разядено от киселината и е изчезнало напълно, а другото е силно увредено. Кожата на лицето й е напълно обгоряла”, споделя говорителката.  

 

Ацдед казала на полицията, че  не знае причините, поради които бившият й съпруг й е причинил това нещо. Известно е, че преди 6 месеца той се мести в Йемен, след като двойката се разделя. Двамата спират да общуват.

Източник: За жената

От категорията