Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Д-р Емилова разкри една от напитките, които прилага за прочистване на тялото, вдигане на имунитета и вталяване

Д-р Емилова разкри една от напитките, които прилага за прочистване на тялото, вдигане на имунитета и вталяване

Тази напитка ще засили имунитета и ще прочисти организма ви

С чудодейната рецепта на д-р Емилова ще отслабнете гарантирано.

С напитката, която се приготвя по специалната рецепта на д-р Емилова, са отслабнали не един и двама души. Всички знаем, че излишните килограми вредят не само на добрия ни външен вид, а и на здравето.
Ако превърнете вълшебната напитка на д-р Емилова в неизменна част от вашия ден, със сигурност ще се избавите от излишното тегло.

 

Ако успеете да съчетаете напитката с по-лек режим на хранене, ще засилите ефекта от напитката и така резултатите от отслабването ще са видими много по-бързо.

Ето и точната рецепта на д-р Емилова , по която да си приготвите чудотворната напитка в домашни условия:

4 стръка целина
7-8 листа зеле
2 ябълки
1 краставица
1 ч.л. пресен джинджифил
½ лимон

Всички тези продукти бихте могли да откриете лесно дори и в кварталния магазин. Измийте добре всички продукти и ги обелете, поставете ги в блендера и ги разбийте до получаването на хомогенна смес.
След като приготвихте бързо и лесно диетичната напитка на д-р Емилова, остава да ви разкрием начинът, по който се приема.

Най-добре е да я пиете поне 40 минути преди храна. Освен, че ще ви помогне да отслабнете тя ще прочисти организма ви от натрупалите се шлаки и ще подсили имунната система.
Пийте я сутрин и вечер в продължение на месец и половина, след това направете едномесечна почивка и ако е необходимо я повторете отново, пише doctorbg.net.

От категорията