Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Ето какво е изпил 11-годишният Венислав от Стрелча, преди да сложи край на живота си

Ето какво е изпил 11-годишният Венислав от Стрелча, преди да сложи край на живота си

Ето причината, заради която 11-годишният Венислав от Стрелча избра да сложи край на живота си. Източници на разследването разказаха пред репортера на , че във фаталния ден – на 5 септември, тази година, е бил пиян.

Изпил е около половин бутилка уиски.

В дома му не е имало никой, детето е подготвило клипче в телефона до родителите си.

В него Венислав се прощава с майка си и баща си и казва, че те нямат вина за смъртта му, че отива на едно по-добро място, защото така е решил.  И до днес няма конкретен повод за напиването и последвалата смърт.

Момчето не се е карало с родителите си, няма наркотици, преди това не е имало навика да консумира алкохол. В компютъра и телефона му не са открити никакви опасни игри, това е било щателно проверено, защото имаше съмнения, че е станал жертва на извратената игра „син кит“, която провокира деца да се самоубиват. 

Венислав е бил бурно и весело момче, не се е оплаквал от проблеми, не е имало драми в живота му, семейството е съвсем нормално. Не е давал признаци, че мисли да слага край на живота си, не е имало промяна в поведението му или наченки на депресия. Вероятно под въздействието на алкохола, който за детския организъм е огромно количество, момчето не е осъзнавало и какво прави, коментираха пред нашите източници. 

Във фаталния ден, след като се напил, Венислав отключил шкафа, където бащата държал законната си ловна пушка. Детето само заредило патроните, насочило дулото към главата си и натиснало с пръст на крака спусъка. И днес в Стрелча хората тънат в недоумение и не могат да прежалят момчето. 

Източник: За жената

От категорията