Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕХНОЛОГИИ » Как да си прочетем съобщенията във Фейсбук, без отсрещната страна да разбира за това и да се чувстваме длъжни да отговорим

Как да си прочетем съобщенията във Фейсбук, без отсрещната страна да разбира за това и да се чувстваме длъжни да отговорим

Веднага щом прочетете дадено съобщени, отсрещната страна мигновено разбира за това, тъй като системата му показва че сте го видели, като изписва Seen.

За някой хора обаче това информиране се явява леко притеснение и натиск върху психиката им, тъй като се чувстват задължени да отговорят колкото се може по-бързо.

Обаче има начин, отсрещният човек никога да не разбере, че сте прочели съобщението му.

 

Ето какъв е трикът!

За целта се използва разширение в Google Chrome , наречено Facebook Unseen , така който желае, може да си подсигури още едно ниво на анонимност във Facebook.

 

Веднъж инсталирано, разширението се появява като синя иконка. Натиснете върху иконката за да сте сигурни че инструментът е активен.

Най-хубавото е, че бихте могли да го активирате и деактивирате, когато си поискате, така че да управлявате по-добре анонимността си при чатенето.

Може да изключите разширението чрез кликване отново върху иконката.

Източник: За жената

От категорията