Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Наясно ли сте, че в червата имаме около 15 кг отрови?А знаете ли, че с ленено брашно можете да ги премахнете

Наясно ли сте, че в червата имаме около 15 кг отрови?А знаете ли, че с ленено брашно можете да ги премахнете

Известно е, че за освобождаване от много заболявания е достатъчно да се почистват червата от слуз, фекалните натрупвания и други паразити.

За 70 години живот, нашите черва прекарват 100 тона храни и 40000 литра течности, което означава, че в стомаха се натрупват 15 кг фекални натрупвания и токсични отпадъци. Те тровят кръвта и организма и му нанасят непоправими щети.

За факта, че червата са замърсени свидетелстват честите запеци (запек), нарушения метаболизъм , диабет, прекомерно или недостатъчно тегло, заболявания на бъбреците и черния дроб, болести на слуха и зрението, лошото състояние на кожата , косата и ноктите, както и други заболявания , от артрит до рак.

С помощта на клизма може да се очисти само малка част от дебелото черво , т.е. 40-50 см, а лечението за изчистване на червата с помощта на специална апаратура е много скъпо, продължително и не е безвредно за чревната микрофлора.

Яденето на една до три супени лъжици брашно от ленено семе в срок от три седмици, може напълно да изчисти дебелото и тънките черва от дългогодишна слуз, фекалните натрупвания и паразити, като напълно запазва чревната микрофлора. Този метод позволява бързо нормализиране на теглото и изгаряне на мастните натрупвания. Влияе положително на регулирането на липидния метаболизъм .

Брашното от ленено семе може да абсорбира и елиминира токсините в организма и да намали нивото на холестерола в кръвта .

Това лекарство ще ви помогне, ако имате гастрит, колит, язва на стомаха и дванадесетопръстника , заболявания на пикочните пътища, цистит , пиелонефрит , наднормено тегло, както и нарушен метаболизъм .

Вместо закуска, три седмици консумирайте тази смес:

Първа седмица: 1 супена лъжица ленено брашно смесено с 100 мл кисело мляко
Втора седмица: 2 супени лъжици ленено брашно смесено с 100 мл кисело мляко
Трета седмица: 3 супени лъжици ленено брашно смесено със 150 мл кисело мляко

Ако ви е проблем да намерите ленено брашно , купете ленено семе и го смелете. Не си правите резерва за повече дни. Най-добре е, ако всяка сутрин си приготвяте прясна порция.

Задължително пийте по 2-3 литра вода на ден.

Почистването на червата по този начин можете да правите веднъж годишно.

Източник: За жената

От категорията