Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Пилот на самолет публикува уникално ВИДЕО с „обичайно“ приземяване и удиви всички в мрежата

Пилот на самолет публикува уникално ВИДЕО с „обичайно“ приземяване и удиви всички в мрежата

Пилот от авиокомпанията Qatar Airway показа, как изглежда приземяването на самолет от кабината му. Той публикува в „Туитър“ видео от приземяване в новозеландския град Куинстаун.

На кадрите се вижда как самолетът лети между върховете на планина, потопени в плътни облаци, а след това рязко навлиза в мъгла без никаква видимост и впоследствие лети и над вода.
   
„Това е нещо, което пилотът вижда, но не и пътниците“, отбелязва авторът на видеото.

Публикацията стана хит в мрежата, а пътниците споделят, че всъщност се радват, че не могат да видят как се приземяват в действителност.   
Много от потребителите в интернет са възхитени от кадрите, но някои от тях заявяват, че отсега нантатък едва ли ще летят пак на самолет, след като са видели как самолетът навлиза в пелената от облаци. 
„Това видео официално потвърди, че аз никога няма да посетя Куинстаун“, пише един от виделите видеото.  
 
Тези, които вече са пътували до Нова Зеландия, признават, че моментът с приземяването в Куинстаун предизвиква тревога. Един от пътниците пише, че това е бил най-страшният момент от всичките му пътувания със самолет.

 

Източник: Блиц

От категорията