Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » УМРЯХМЕ НА МЯСТО! НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА КРАСАВИЦАТА ГЮЛСЕРЕН ОТ ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ ДНЕС! ШОК СНИМКИ!

УМРЯХМЕ НА МЯСТО! НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА КРАСАВИЦАТА ГЮЛСЕРЕН ОТ ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ ДНЕС! ШОК СНИМКИ!

Екранната Гюлсерен брутално надебеля, турската звезда Нургюл Йешилчай качи 18 килограма

По известната като Гюлсерен Нургюл Йешилчай, която игра в турските сапунки „Любов и наказание” и „Твой мой живот” е напълно неузнаваема. Актрисата, по която въздишаха пенсионерки и домакини е станала двойна.

Турската звезда, която преди години имаше успешна кариера на модел освен, че е развалила фигарата си и в лицето не прилича на себе си. Оформила се е двойна брадичка  и нищо не е останало от предишната й красота, предават от електронното издание retro.

bg.

Според турските медии Йешилчай е надебеляла заради проблеми с щитовидната жлеза. Факт, който тя отрича.

Пълната промяна във визията на бившата красавица притеснили продуцентите на нов сериал. За участието, в който Нургюл сключи договор по-рано. Те я привикали и я предупредили да се вземе в ръце защото ще разтрогнат конракта. Тя трябва да започне да се снима през януари следващата година, но фигурата й може да се окаже пречка за снимачната площадка.

Самата Нургюл Йешилчай признава, че през лятото се била отпуснала и похапвала забранени храни без мярка. Но смята да свали от себе си излишните килограми до края на годината. Което на някои се вижда мисия невъзможна и се чудят на оптимизма й. Не лесно да се разделиш с 18 килограма тлъстини и да влезеш в стария си номер дрехи.

Турските медии разкриват, че с наднормено тегло има проблеми и сина й. 12 годишното момче е с 10 килограма повече от нормата. Разведената с баща му Йешчилай била виновна сина й да е дебел защото му угаждала в храненето и никога не контролирала какво яде.

От категорията