Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕХНОЛОГИИ » Програмист разкри какво да направите, за да не ви свършва бързия интернет на телефоните

Програмист разкри какво да направите, за да не ви свършва бързия интернет на телефоните

Програмистът Александър Димитров реши да даде супер безценни съвети на всички, които използват мобилен интернет, но често имат проблеми с него. „Почти всеки потребител който използва мобилен интернет се оплаква постоянно, че му изтичат бързо мегабайтите и интернета става прекалено бавен.

Днес искам да запозная читателите как може да си удвоят интернета абсолютно безплатно, тоест мегабайтите да им изтичат почти 2 пъти по-бавно, което позволява за 2 пъти повече време за сърфиране“, споделя Александър пред .

„За целта ни трябва само една програма от тип „Дата мениджър“.

Ако използвате Android, програмата се казва Opera Max, а ако сте с iPhone, програмата е „My Data Manager“. За да я инсталирате на устройството си, просто отидете в магазина за приложения и напишете името на програмата която изброих горе. След като сте я инсталирали, ще ви излязат всички приложения който са активни и колко дата те използват, следователно, ще може да изключите или намалите датата им. Програмата значително намалява и трафика на сайтовете който посещавате, като цяло, ще намали много датата която устройството ви приема абсолютно безплатно и ще може да използвате интернет много повече време“, уточнява програмистът.
 

Източник: За жената

От категорията