Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » СХЕМАТА ЛЪСНА! Ето каква колосална сума ще гушнат Даниелчо и Алекс от театрото в брадъра!

СХЕМАТА ЛЪСНА! Ето каква колосална сума ще гушнат Даниелчо и Алекс от театрото в брадъра!

Даниел Петканов и Алекс Богданска прибрали солиден общ хонорар, за да играят пред зрителите на „ВИП Брадър“ „преоткриване на чувствата си“

Даниел Петканов и Алекс Богданска са подновили любовната си връзка месец преди да влязат в шоуто „ВИП Брадър“ – разкрива „Уикенд“, позовавайки се на техни близки. Лудия репортер от предаването на Милен Цветков и манекенката се навили да разиграват цирк пред зрителите само за да грабнат тлъстия общ хонорар от 200 000 лева, с който са планирали да си купят общ апартамент – твърди изданието.

„Те наистина се обичат, само че връзката им възкръсна през лятото. Взеха решение обаче да изиграят любовта си като сериал в предаването.

Причината е ясна – пари“ – коментира техен приятел. Според него това става със знанието и одобрението на продуцентите и Нова тв.

Миналата година двойката се раздели драматично с голям скандал заради изневерите на Алекс Богданска, но изглежда чувствата помежду им не са угаснали. Хубавицата от Благоевград бързо съжалила за измяната си, а репортерът се извинил за грубото си поведение спрямо нея. Затоплянето на отношенията им станало през юни, а в края на юли двамата отново станали гаджета и дори били заедно на море. Причината да не оповестят възкръсналата си любов е намерението им да капитализират от сеира, който сътвориха пред цяла България и да получат заслужено добри хонорари.

От категорията