Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » ЛАСКИН ИЗВАДИ ТЕЖКАТА КАРТЕЧНИЦА И НАПРАВИ НА ПУХ И ПРАХ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ ТВ ЗВЕЗДИ!

ЛАСКИН ИЗВАДИ ТЕЖКАТА КАРТЕЧНИЦА И НАПРАВИ НА ПУХ И ПРАХ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ ТВ ЗВЕЗДИ!

Актьорът Иван Ласкин, който скоропостижно приключи участието си в риалити формата „Фермата“, се възмути от предуцентите на шоуто.

В статус във Фейсбук в типично негов емоционален стил Ласкин съветва приятелите и феновете си да не се доверяват, защото ще получат само разочарование.
Вижте първия учебен ден на дъщерята на Ласкин >>
„Най-голямото разочарование се нарича доверие! Никога не се доверявайте поради сляпа емоция. Ще получите тъга и разочарование! Подлостта и меркантилността ни обикалят като влажна и невидима мъгла около нас“, пише актьорът.

 
„Пазете се от усмивки, безизразни очи и “приятелство”. Общувайте с грубияни! Милите хора ме плашат. Ваш Иван! Това получих от „продуцентите на свинеФЕРМАТА. Страшни сополи! В смисъл: имам хрема!“, завършва откровението си Ласкин.
Постът му е събрал близо 1000 харесвания в социалната мрежа.
Пред предаването „Преди обед“ Ласкин обясни отношението си към „Фермата“: „В по-голяма глупост не съм участвал никога и това си беше моя грешка. Освен това избързах, тъй като перисталтиката и въобще този стомашно-чревен тракт, и гастроентерологията ми дадоха аларма, че не бива да стоя в такова предаване. Не исках да изглеждам като риалити плебс.“
Ласкин каза, че предпочитал да гледа жена си (Александра Сърчаджиева-бел.ред.) по телевизията.
Актьорът обясни, че бил в чудесно здраве и нищо му нямало и допълни: „Благодарение на т.нар. продуцентска тайна ме описаха по всички вестници, съсипаха ми живота за няколко дни.“
Преди близо месец, по време на първия дуел за елиминации в третия сезон на „Фермата”, актьорът Иван Ласкин обяви решението си да напусне шоуто.

Източник: bradva

От категорията