Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД! ЛЪСНА НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА ЕНДЖИ КАСАБИЕ! ДИЕТОЛОЖКАТА КРИЕ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ, ЧЕ Е

НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД! ЛЪСНА НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА ЕНДЖИ КАСАБИЕ! ДИЕТОЛОЖКАТА КРИЕ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ, ЧЕ Е

Звездната диетоложка Енджи Касабие лъже за годините си, досущ като естрадния динозавър Лили Иванова. Красавицата се опитва да се изкара далеч по-млада, отколкото всъщност е.

Преди 10 години красавицата нашумя след като втали със специален хранителен режим Стефан Данаилов и вече две петилетки все гони 30-те. Във визитката, с която Енджи влезе в Къщата на “ВИП брадър” е представена като 28-годишна бизнес дама – с цели 7 г.

по-малко от действителните, пише “Ретро”.

Докторката от ливански произход не само се подмладява с разкрасителни процедури, но и крие истинската си възраст. В интервюта за различни медии Енджи се представя ту за 25-годишна, ту с няколко години по-възрастна, но винаги под 30.

Всъщност Касабие е дошла на бял свят на 1 ноември 1982 г., показва справка в Търговския регистър, където фигурират данните за фирмите ѝ, пише седмичник. Зрителите на сеирджийското риалити завихриха ожесточени дискусии в интернет на колко години е всъщност д-р Касабие и се чудят щом диетоложката лъже за годините си, доколко могат да ѝ се доверят за останалите факти от биографията ѝ.

Енджи май има навика да послъгва и за други неща. Така например, тя твърди, че тъй като била вундеркинд, е завършила медицина едва на 21 години! Дори за децата е ясно, че това е напълно невъзможно – медицина се учи минимум 7 години. Тоест, излиза, че Касабие е станала студентка на 13-14-годишна възраст.

От категорията