Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Ново 20! Мегз се оказа долна измамница, падна грозна лъжа за дрехите й!

Ново 20! Мегз се оказа долна измамница, падна грозна лъжа за дрехите й!

Самопровъзгласилата се за дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз, вместо сама да произвежда дрехи ги купува от Китай в Ииенци, след което ги препродава, свидетелстват запознати, пише “Телеграф”.

Скандалната участничка във “ВИП Брадър” взимала на безценица роклички, блузки и полички, след което слагала етикет на собствената си фирма и ги продавала двойно.
По данни на запознати най-често Мегз пазарувала с контейнери от Китай или директно ходела до “Илиенци”, където с часове избирала новата си колекцията, която да представи като своя. “Слага едно коланче отгоре или маха нещо от дрехата, след което я представя за своя”, разкриват още близки до Каканашева.

 
Брюнетката била в доста обтегнати отношения с родни ателиета, които преди шиели за нея, но в последно време отказвали да имат вземане даване с нея и това била една от причините Мегз да избере по-лесния вариант и да купува наготово. 
Именно дрешките от “Илиенци” станаха и поредната ябълка на раздора в Къщата на “ВИП Брадър”. Бизнесменът Цветелин Маринов – Цуни буквално побесня заради поредната провалена мисия от Мегз и тръгна да реже дрехите й, което буквално предизвика истерията на Каканашева, която призна, че участва в шоуто само и само, за да рекламира дрехите си.

От категорията