Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Първи СНИМКИ от кралската сватба на Фики и Гюлджан в Маринела! Кумата Галена засенчи булката със зашеметяващо секси рокля

Първи СНИМКИ от кралската сватба на Фики и Гюлджан в Маринела! Кумата Галена засенчи булката със зашеметяващо секси рокля

Сватбата на фолк певеца Фики Стораро и Гюлджан, за която се говори цяла година, вече е факт. Тържеството се вихри с пълна пара от няколко часа. На стената на певеца се появи видео, на което сватбарите се веселят пред дома на булката облечена в бяла пищна рокля, като принцеса. Фики също е заложил на белия цвят за костюма си, пише Хот Арена.

В центъра на купона е щастливата свекърва, която мята яки маанета, облечена в зелена дантелена рокля. Далеч по-скромен в изявите си е бащата на Фики – Тони Стораро. 
В кадър попадат и кумовете – Галена и Галин. Галена е с ефирна бежова рокля, а съпругът й в строг черен костюм. Макар Фики да пазеше в тайна къде ще е тържеството. Купонът ще е в зала “ЕФЕ” в столичния хотел „Маринела“.Припомняме, че по-рано днес излезе скандална информация, която можеше да развали сватбата на двамата влюбени, но явно любовта им е по-силна от всякога. Прочетете повече ТУК!

От категорията